dekorativne farbe

O Nama

Stil Gradnja Inženjering d.o.o.

Stil Gradnja Inženjering d.o.o. je preduzeće sa dugom tradicijom koja je generalni zastupnik i uvoznik prestižnih italijanskih dekorativnih boja i materijala.

U našoj ponudi možete pronaći i profesionalne molerske alate renomiranih proizvođača.

Posvećenost poslu i stručna kadrovska služba uz bogato višegodišnje iskustvo čine našu firmu jedinstvenom. Poštujemo sve potrebe i zahteve kupaca i radimo sa stilom i ljubavlju za njih.

Umeće našeg trajanja

Play Video

Stil Gradnja Inženjering d.o.o. je porodična firma osnovana 2001. ali je na srpskom tržištu prisutna još od 1991. kada je bila zanatsko-građevinska radnja “Stil gradnja”. Sa zahtevima tržišta proširili smo delatnost firme na trgovinu građevinskim materijalima, pretežno materijalima za termičku zaštitu objekata kao sto su Styrodur, Stiropor, staklena, kamena vuna i prateći ugradni materijali. “Stil gradnja” je prva na srpsko i crnogorsko tržište plasirala ekstrudirani polistiren (Styrodur C i Neopor) u saradnji sa BASF. Pored toga firma se izuzetno uspešno bavila izvođenjem termičkih zaštita i fasada po čemu smo stekli reputaciju na domaćem i inostranom tržištu. Daljim razvojem i proširenjem delatnosti nastala je firma “Stil Gradnja Inženjering D.O.O.”.

Stil poslovne saradnje - poverenje

Višegodišnja uspešna saradnja sa stalnim kooperantima koji nas prate u stopu i čine nerazdvojnu kariku tima Stil Gradnje Inženjering. Ovakav način poslovanja omogućava nam da postižemo maksimalan kvalitet izvedenih radova i odgovorimo na sve zahteve naših uvaženih kupaca.

Uvek nam je cilj da istražujemo dostignuća na svetskom tržištu kao i da ih implementiramo sa poverljivim i uglednim poslovnim partnerima. Sa stilom i poverenjem jedni u druge.

boje za zidove

PRESTIŽNE ITALIJANSKE BOJE

I DEKORATIVNE TEHNIKE ZA VAŠ PROSTOR

San Marco

San Marco Group je kompanija poznata ne samo u Italiji već i širom sveta. Proizvodi i razvija inovativne, tehnološki napredne, i ekološki prihvatljive boje za zidove i dekorativne materijale. Glavni cilj ove kompanije jeste da kupcima omogući što kvalitetniji proizvod za dekoraciju enterijera i eksterijera, kao i da učvrsti odnose sa domaćim i stranim kupcima.

Coverit

Kompanija Coverit je specijalizovana za proizvodnju prestižnih dekorativnih boja i materijala koji će Vašim zidovima dati život. Kvalitet i duga tradicija koja datira od 1970. godine ih je svrstala u vodeće proizvođače u Italiji. Dekoracije se proizvode od organskog filtriranog kreča na osnovu izuma renesansnog arhitekte, Andree Paladia.

gleterica

Delatnost kompanije Co.me je proizvodnja profesionalnih alata. Dugogodišnji rad, inovacije i istraživanja rezultirali su proizvodima koji se odlikuju dugim trajanjem i visokim kvalitetom. U stanju su da ispune specifične zahteve u građevini, restauraciji, dekoraciji i hobiju.

Potreban vam je pouzdan partner i prepoznatljiv kvalitet?